хліб пшеничний з цибулею
хліб пшеничний з цибулею

Хліб «Цибулька»

    ,

14 Травня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 4 hrs
  • Yields: 1 кг

Ingredients

Вода - 1,25 склянки

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 4 1/3 склянки

Цукор - 2 великі мірні ложки

Молоко сухе - 3 великі мірні ложки

Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки

Олія - 3 великі мірні ложки

Цибуля нарізана - 0,5 склянки

Дріжджі - 2,5 маленької мірної ложки

Directions

1Компоненти скласти в ємність хлібопічки в зазначеному в інструкції порядку - від рідини до дріжджів.

2Виставити програму «Французький», корочка середня, час приготування 4 години, включити хлібопічку.

Для хлібопічки LG 2001

00:00