Хліб із грибами та часником хліб здорове харчування, хлібопічка 11 Березня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Ingredients Борошно пшеничне - 530 г Гриби білі сушені - 40 г Вода - 200 мл окропу Яйця - 2 жовтки Часник нарізаний - 4 зубчики Дріжджі - 1 ч. ложка Сіль - 1 ч. ложка Цукор - 2 ч. ложки Масло вершкове - 25 г Directions 1В окропі замочити гриби на 10‑15 хвилин. 2Гриби вийняти, кілька грибів відкласти для прикраси буханки, а рідину злити у мірний посуд і долити водою до об'єму 325 мл. 3Закласти всі інгредієнти в ємність хлібопічки в порядку, передбаченому інструкцією (гриби потрібно викладати після борошна). 4Включити програму. 5Після замісу тісто посипати деякою кількістю грибів. 00:00