Хліб із гірчицею хліб здорове харчування, хлібопічка 6 Квітня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 3 hrs 30 mins Ingredients Борошно пшеничне вищого ґатунку - 450 г Сіль - 1 маленька мірна ложка Цукор - 2 великі мірні ложки Гірчиця столова - 1 велика мірна ложка Масло вершкове - 20 г Олія гірчична - 2 великі мірні ложки Молоко - 280 мл Дріжджі - 1,5 маленькі мірні ложки / 7 г Directions 1Всі складові викласти по порядку в ємність. Дріжджі сухі покласти в диспенсер (якщо дріжджі свіжі, то розмочити їх в молоці на початку замісу). 2Включити програму «Основний», розмір М, корочка середня, час приготування 3 години 30 хвилин. 3Після сигналу про готовність залишити хлібопічку на 15 хвилин на підігріві, потім натиснути кнопку «Стоп».Для хлібопічки Panasonic SD-2502 00:00