Хліб із житнього борошна на маслянці хліб мультиварка 27 Лютого, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Борошно пшеничне - 250 г Борошно житнє грубого помелу - 250 г Маслянка (пахта) - 100 г Дріжджі свіжі - 30 г Сіль - 1 ч. ложка Цукор - 0,5 ч. ложки Вода - 100 мл Directions 1Змішати пшеничне та житнє борошно в мисці, зібрати його гіркою та зробити в центрі поглиблення. 2Приготувати опару з теплої води, невеликої кількості борошна, дріжджів і цукру. Поставити в тепле місце на 15 хвилин, дати підійти. 3Влити опару в поглиблення, накрити рушником, поставити ще на 20 хвилин в тепле місце. 4Потім додати маслянку та сіль і вимішувати тісто близько 20 хвилин кухонним комбайном. 5Сформувати з тіста буханець, поставити в тепле місце на 60 хвилин, накривши серветкою. 6Помістити тісто в чашу мультиварки, змащену маслом і присипану борошном, вибрати режим «Випічка» та пекти 90 хвилин. 00:00