Хліб із сиром і ковбасою

    ,

1 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Дріжджі сухі - 1 ч. ложка

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 440 г

Сіль - 1 ч. ложка

Цукор - 1 ст. ложка

Олія - 1,5 ст. ложки

Часник подрібнений - 1 ст. ложка

Вода - 260 мл

Ковбаса сирокопчена нарізана - 2 ст. ложки

Сир твердий нарізаний - 2 ст. ложки

Directions

1Ковбасу та сир нарізати дрібними кубиками, часник подрібнити.

2Усі інгредієнти викласти в ємність згідно з інструкцією.

3Вибрати програму випічки з автоматичним додаванням родзинок або програму «Основний». Якщо вибрано програму з додаванням родзинок, то ковбасу та сир покласти після сигналу, або ж начинку викласти до кінця замісу.

00:00