227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Ingredients
Дріжджі сухі - 1 ч. ложка
Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 440 г
Сіль - 1 ч. ложка
Цукор - 1 ст. ложка
Олія - 1,5 ст. ложки
Часник подрібнений - 1 ст. ложка
Вода - 260 мл
Ковбаса сирокопчена нарізана - 2 ст. ложки
Сир твердий нарізаний - 2 ст. ложки
Directions
1Ковбасу та сир нарізати дрібними кубиками, часник подрібнити.
2Усі інгредієнти викласти в ємність згідно з інструкцією.
3Вибрати програму випічки з автоматичним додаванням родзинок або програму «Основний». Якщо вибрано програму з додаванням родзинок, то ковбасу та сир покласти після сигналу, або ж начинку викласти до кінця замісу.