Холодець зі свинини з цибулею та морквою

  ,   

19 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Свинина - 2 ноги + 1 кг м'якоті

Цибуля - 2 шт.

Морква - 2 шт. варені

Часник - 1 головка

Зелень - 1 пучок

Вода - 2 л

Лавровий лист

Аніс

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'ясо вимити, нарізати середніми шматками. Ноги ретельно вимити й очистити, розрубати на кілька частин, щоб помістилися в мультиварку. Покласти в чашу мультиварки м'ясо та ноги, очищені головки цибулі цілими, влити воду, додати лавровий лист, сіль, перець, аніс. Встановити режим «Тушкування» на 6 годин.

2Дістати м'ясо та ноги з бульйону, м'ясо дрібно нарізати, бульйон процідити.

3Бульйон знову влити в чашу мультиварки, спробувати на сіль, якщо потрібно, посолити та встановити режим «Випічка» або «Варка на пару» на 5-10 хвилин.

4Моркву нарізати кружечками, часник очистити та нарізати. Зелень вимити.

5У кожну формочку для холодцю покласти по кілька листочків зелені, потім кілька кружалець моркви, м'ясо, часник, ще шар моркви, прикрасити дрібно нарізаною зеленню, залити бульйоном.

6Поставити форми з холодцем в холодильник, на кілька годин, щоб він повністю застиг.

00:00