Холодець швидкий

  ,   

13 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Яловичина - 1 нога від колінного суглоба і нижче (вагою близько 1

кг) + 1 кг м'якоті гомілки

Морква - 2 шт.

Цибуля - 2 шт.

Перець болгарський - 2 шт.

Вода - 2 л

Лавровий лист

Перець духмяний горошком

Кмин

Сіль

Directions

1Ноги ретельно вимити та очистити, порубати, щоб поміщалися в чашу мультиварки. М'ясо вимити, нарізати великими шматками. Овочі вимити, очистити, нарізати великими шматками або покласти цілими.

2Покласти всі інгредієнти в чашу мультиварки, влити воду. Встановити режим «Тушкування» на 6 годин.

3Дістати м'ясо з бульйону, дрібно нарізати. Бульйон процідити.

4У формочки для холодцю на дно покласти м'ясо та залити бульйоном. Поставити форми в холодильник до повного застигання.

00:00