Цвітна капуста з соусом бешамель і сиром

  ,   ,

25 Квітня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Цвітна капуста

Сосиски

Соус бешамель

Сир

Сіль

ДЛЯ СОУСУ БЕШАМЕЛЬ:

Бульйон овочевий наваристий - 1 склянка

Борошно - 2 ст. ложки

Вода тепла - 1 чашка

Directions

1У пароварці відварити цвітну капусту.

2Покласти її на деко або спеціальне блюдо для духовки. Можна додати нарізані сосиски або ковбаски. Залити соусом «Бешамель» і запікати в духовці, поки не підрум'яниться.

СОУС БЕШАМЕЛЬ:

1У сковороді закип'ятити бульйон, розвести борошно в чашці теплої води і тонкою цівкою влити суміш в киплячий на повільному вогні бульйон. При постійному помішуванні варити соус до загусання.

2Охолодити, додати прянощі за смаком.

00:00