Цимес єврейський десерти, овочеві страви єврейська кухня лікувальне харчування 18 Серпня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Морква - 1 шт. Ріпа - 1 шт. Бруква - 1 шт. Цвітна капуста - 1 качан Цибуля - 2 шт. Родзинки - 100 г Масло - 100 г Цукор або мед Молоко або бульйон - 500 мл Directions 1Порізати на шматки моркву, ріпу, брукву, цибулю, цвітну капусту і відварити в молоці або бульйоні. 2Коли все буде готово, додати дрібні родзинки, трохи цукру або меду і масла і томити під кришкою півгодини, підсипавши борошна для густоти.Дієта при уратних каменях, хронічній нирковій недостатності - варити у молоці. Дієта при гіпотонії - варити у молоці або бульйоні. 00:00