Цукати яблучні десерти, консервація духовка 3 Червня, 2018 250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит) Ingredients Яблука - 4 шт. Цукор - 100 г Апельсини - 1 шт. (цедра) Лимони - 1 шт. (цедра) Кориця Directions 1Яблука очистити від шкірки, вирізати серцевину та насіння, розрізати на 8 частин. Шматочки яблук залити цукровим сиропом і зварити до прозорості. 2Апельсини та лимони очистити від шкірки, яку натерти на тертці. 3До яблук додати корицю та цедру і продовжувати варити, помішуючи, до загусання сиропу. 4Потім дольки яблук вийняти, викласти на деко, поставити в розігріту до 80°C духовку на 10 хвилин. 5Посипати цукати корицею і зберігати в холодильнику в закритій скляній банці. 00:00