Чай-пунш по-індійськи
Чай-пунш по-індійськи

Чай-пунш по-індійськи

  ,   

4 Вересня, 2018

Волшебство чая (Семь поварят)

  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Чай - 500 мл

Вода - 250 мл

Гвоздика - 2‑3 бутони

Перець духмяний - 2‑3 горошки

Цукор - 6 ст. ложок

Вино червоне - 750 мл

Лимони - 1 шт.

Ром (за бажання)

Directions

1Воду довести до кипіння, всипати цукор, прянощі та варити 10 хвилин під кришкою.

2З лимона зняти цедру у вигляді спіралі, з м'якоті віджати сік.

3Гарячий чай змішати з вином, влити проціджений сироп, лимонний сік, перемішати та розлити по чашках. У кожну покласти трохи цедри й одразу подавати.

4За бажання в кожну чашку можна влити трохи рому.

00:00