Чакчука овочеві страви, страви з яєць туніська кухня 19 Серпня, 2018 50 рецептов африканской кухни Ingredients Яйця - 4 шт. Цибуля - 2 шт. Часник - 2 зубчики Масло вершкове або олія - 2 ст. ложки Помідори - 500 г Перець солодкий - 2 стручки Сіль - 0,5 ч. ложки Перець чорний мелений ЗЕЛЕНЬ НА ВИБІР: Петрушка М'ята Кріп Шавлія Розмарин Базилік Directions 1Розігріти масло або олію та обсмажити дрібно нарубану цибулю і подрібнений часник. 2Додати дрібно нарубані стручки перцю, очищені та нарізані дольками помідори. Приправити сіллю, перцем; тушкувати 20‑30 хвилин. 3З яєць приготувати яєчню та викласти її на готову страву. Зверху посипати рубаною свіжою зеленню і подавати на стіл. 00:00