Чіффері з м’ясною підливою

  ,   

29 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr 10 mins

Ingredients

Паста чіффері - 250-300 г

Свинина або баранина - 300-400 г м'яса

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Борошно - 2 ст. ложки

Спеції

Вода

Сіль

Directions

1Цибулю та моркву очистити. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупній або середній тертці.

2М'ясо промити, нарізати шматочками по 2-3 см, обсмажувати в режимі «Випічка» 2-5 хвилин до зміни кольору.

3Додати цибулю і моркву, тушкувати 5-7 хвилин.

4Залити водою (400-600 мл, в залежності від кількості м'яса), попередньо розчинивши в ній борошно, додати сіль і спеції, перемішати та встановити режим «Тушкування» на 1,5-2 години.

5Покласти в чашу пасту, налити стільки води, щоб вона повністю закривала макарони, за необхідності додати сіль.

6Після того як макарони розм'якнуть, все перемішати. Переключити на режим «Плов» і залишити до готовності.

00:00