Чіхіртма з курки з помідорами та яйцями перші страви грузинська кухня 14 Грудня, 2016 365 рецептов грузинской кухни Cook: 1 hr Ingredients Курка - 2 грудки Помідори - 2 шт. Яйця - 2 шт. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Лавровий лист - 3 шт. Масло вершкове - 3 ст. ложки Петрушка - 1 пучок Кріп - 1 пучок Перець Сіль Directions 1Курячі грудки розрізати на частини, посолити, поперчити й обсмажити на маслі. 2М'ясо перекласти в гусятницю, додати подрібнену й обсмажену ріпчасту цибулю, влити 2 ст. ложки води, посолити та тушкувати 20 хвилин. 3Додати подрібнені в блендері помідори, подрібнену зелень, лавровий лист і тушкувати ще 15 хвилин. 4Залити збитими яйцями, поперчити та тушкувати ще 5 хвилин. 00:00