Чіхіртма з індичкою перші страви грузинська кухня висококалорійне 26 Січня, 2017 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Індичка - 500 г Вода - 700 мл Яйця - 2 жовтки Цибуля ріпчаста - 2 шт. Масло вершкове - 2 ст ложки Борошно - 2 ч. ложки Лимон - 30 мл соку Кінза - 2 гілочки Петрушка - 2 гілочки Базилік - 2 гілочки М'ята - 1 гілочка Шафран - 3 тичинки Перець чорний горошком Сіль Directions 1М'ясо індички відварювати 30 хвилин, нарізати шматками та обсмажити на маслі з подрібненою ріпчастою цибулею. 2Бульйон процідити, покласти в нього м'ясо та цибулю, посолити та довести до готовності. 3М'ясо вийняти, в бульйон ввести яєчну суміш (яйця, борошно, лимонний сік), додати подрібнену зелень, шафран, перець і прогріти 5 хвилин. 00:00