Шахлет

    

26 Лютого, 2018

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яловичина - 400 г

Олія - 200 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Рис - 80 г

Томатний сік - 200 г

Бараняча плівка (очищене покриття кишки)

Directions

1М'якоть яловичини пропустити через м'ясорубку.

2Цибулю очистити, дрібно нарізати й обсмажити на сковороді з олією, додати яловичий фарш і обсмажити до готовності.

3Рис відварити в підсоленій воді, промити через друшляк, змішати з обсмаженим фаршем.

4Фарш із рисом розкласти в баранячу плівку, загорнути та обв'язати ниткою.

5На сковороді довести до кипіння томатний сік, опустити в нього шахлет і на середньому вогні тушкувати до готовності.

6Готовий шахлет викласти на тарілки разом із соком.

Дієта безглютенова

00:00