Шашлик-асорті з риби страви з риби для пікніка, низькокалорійне 15 Квітня, 2018 Шашлыки. Лучшие рецепты (Семь поварят) Prep: 1 hr Cook: 20 mins Yields: 6 порцій Ingredients Горбуша - 500 г філе Ставрида - 500 г філе Тріска - 500 г філе Петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені Аджика - 1 ст. ложка Лимони - 2 шт. (сік) Перець чорний мелений Сіль Directions 1Філе риби нарізати шматочками, посолити, поперчити, посипати рубаною зеленню, полити лимонним соком, змішаним з аджикою, і витримати 1 годину. 2Замариновані шматочки риби нанизати на попередньо замочені у воді дерев'яні шпажки та смажити над вугіллям, час від часу перевертаючи. 3Подавати з лимоном, свіжими овочами та листям салату. 00:00