Шашлик з риби та грибів
Шашлик з риби та грибів

Шашлик з риби та грибів

  ,   

3 Липня, 2018

Шашлыки, лучшие рецепты (Семь поварят)

Ingredients

Тріска - 450 г філе зі шкірою

Бекон - 12 скибочок

Перець солодкий - 2 шт. різного кольору

Печериці - 200 г

ДЛЯ СОУСУ:

Вино біле сухе - 1 склянка

Оцет бальзамічний - 4 ст. ложки

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Масло вершкове - 120 г

Зелень петрушки рубана - 1 ст. ложка

Сіль

Directions

1Рибу нарізати кубиками, перець - шматочками, шампіньйони розрізати навпіл.

2Кубики риби обернути скибочками бекону.

3Нанизати рибу на шампури, чергуючи зы шматочками солодкого перцю і печерицями, та обсмажити на грилі.

4СОУС: Оцет змішати з вином і рубаною цибулею і уварити. В охолоджену винну суміш, збиваючи, ввести розм'якшене масло. Додати зелень і посолити.

5При подачі до шашлику підлити соус.

00:00