Шашлик туристичний
Шашлик туристичний

Шашлик туристичний

    ,

28 Серпня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

Ingredients

Баранина - 800 г м'якоті

Цибуля - 4 шт.

Оцет - 2 ст. ложки

Цукор - 20 г

Жир - 2 ст. ложки

Сіль

Перець мелений

Лимонна кислота - 1 ст. ложка

Лавровий лист - 3 шт.

Перець солодкий - 300 г

Помідори - 300 г

Масло / олія

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Цибуля - 4 шт.

Цукор - 10 г

Оцет - 1 ст. ложка

Лимонна кислота - 0,5 ст. ложки

Directions

1Цибулю нарізати кільцями, посипати сіллю, цукром, перцем, полити сумішшю оцту та лимонної кислоти, покласти лавровий лист і перемішати з нарізаною на шматочки по 25 г бараниною. Закрити все кришкою та поставити на 15 хвилин під гніт.

2Потім рідину, що утворилася при маринуванні, злити, м'ясо віджати.

3Нанизати м'ясо на шампури, чергуючи з кільцями цибулі, шматочками солодкого перцю та помідорів.

4Підсмажувати шашлик над вугіллям, повертаючи шампури та не даючи м'ясу підгоріти. Щоб шашлик не обвуглюваются по краях, його можна змастити маслом / олією. Можна змочувати м'ясо сумішшю оцту та лимонної кислоти.

5Готовий шашлик подати з аджикою і зеленню, хлібом, помідорами і перцем, які очищені від підкопченої плівки.

00:00