Шинка з яловичини та свинини

    ,

19 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 2 hrs

Ingredients

Яловичина - 1 кг м'якоті

Свинина - 1 кг

Желатин - 10 г

Часник - 4 зубчики

Цибуля - 1 шт.

Кмин

Коріандр

Вода

Перець чорний мелений

Перець духмяний мелений

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1М'ясо вимити, обсушити паперовими рушниками, нарізати невеликими шматочками по 2-3 см.

2Часник і цибулю очистити, подрібнити в блендері, змішати з перцем, кмином, коріандром і сіллю. Додати нерозведений желатин.

3Покласти в пряну суміш м'ясо, перемішати. Перекласти м'ясо в пакет для запікання, щільно утрамбувати, закріпити пакет. Пакет помістити в шинковар, натягнути пружини.

4У чашу мультиварки покласти силіконовий килимок, встановити шинковар, налити води так, щоб вона повністю покривала шинковар. Включити режим «Тушкування» на 2 години.

5Після сигналу вийняти шинковар, поставити його вертикально на тарілку, остудити до кімнатної температури, поставити в холодильник на кілька годин.

6Готову шинку нарізати шматочками та подавати на стіл.

00:00