169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)
Ingredients
Осетрина - 1 кг
Масло - 150 г
Борошно - 100 г
Гриби білі сухі - 40 г
Олія - 1 ст. ложка
Вершки - 1,5 склянки
Бульйон рибний або вода - 1,5 склянки
Зелений горошок
Directions
1Філе великої риби порізати скибочками завтовшки в палець, потім викласти скибочки у глибоку сковороду в ряд, залити 0,5 склянки бульйону або води, закрити кришкою, поставити на малий вогонь і тушкувати до готовності.
2СОУС: Гриби очистити і вимити, потім варити до готовності, дрібно нарізати і тушкувати в олії. Борошно розтерти з маслом, додати гарячий рибний бульйон або воду, вершки та гриби, все разом тушкувати кілька хвилин, потім трошки остудити та збити, доводячи до консистенції сметани.
3Зверху на приготовані рибні шніцелі викласти соус і поставити в холодильник, посипавши попередньо зеленим горошком.