Штрудель із сирно-яблучною (творожною) начинкою

    ,

6 Квітня, 2018

195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит)

  • Prep: 40 mins
  • Cook: 35 mins

Ingredients

Борошно - 200 г

Яйця - 1 шт.

Лимонна кислота - 1 ч. ложка

Сіль - 1/3 ч. ложки

Вода або молоко - 50 мл

Олія - 2 ст. ложки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир (творог) домашній - 300 г

Цукрова пудра - 3 ч. ложки

Яблука - 1 шт.

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Directions

1ТІСТО: Яйце розбити, змішати з лимонною кислотою, збити, влити в борошно та ретельно перемішати. У суміш додати воду або молоко, знову збити та вимішати тісто. Після отримання пружної консистенції тісто згорнути в кулю, змастити олією і поставити в холодильник на 30 хвилин.

2НАЧИНКА: Сир (творог) змішати з маслом і цукром, додати нарізане яблуко, перемішати.

3Дістати тісто і розкачати так тонко, щоб воно просвічувало. На шар тіста укласти начинку, розрівняти, тісто згорнути в рулет, викласти на деко, поставити в розігріту до 180°С духовку та запікати до золотистої скоринки 30‑35 хвилин.

4Потім дістати і в гарячому вигляді нарізати впоперек. Кожен шматок штруделю - близько 3 см завширшки.

Дієта для зміцнення хребта

00:00