Штрудель із сиром (творогом)

    ,

23 Лютого, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

  • Prep: 45 mins
  • Cook: 35 mins

Ingredients

Борошно - 200 г

Яйця - 1 шт.

Лимонна кислота - 1 ч. ложка

Сіль - 1/3 ч. ложки

Вода або молоко - 50 мл

Олія - 2 ст. ложки

НАЧИНКА:

Сир (творог) домашній - 300 г

Цукрова пудра - 3 ч. ложки

Родзинки - 1 жменя

Яблука - 1 шт.

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Directions

1Яйце змішати з лимонною кислотою, збити, влити в борошно і ретельно перемішати. У суміш додати воду або молоко, знову збити та вимішати тісто. Коли тісто стане пружнім, згорнути його в кулю, змастити олією і поставити в холодильник на 30 хвилин.

2НАЧИНКА: Сир (творог) змішати з маслом і цукром, додати родзинки та нарізане яблуко, перемішати.

3Дістати тісто та розкачати так тонко, щоб воно просвічувало. На шар тіста укласти начинку, розрівняти, тісто згорнути в рулет, покласти на деко, поставити в духовку при 180°C і запікати до золотистої скоринки 30-35 хвилин.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00