100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Гриби сушені - 100 г
Капуста - 1 маленький качан
Картопля - 5 шт.
Петрушка - 1 корінь
Морква - 1 шт.
Томат-пюре - 1 ст. ложка або
Помідори свіжі - 4 шт.
Масло вершкове - 4 ст. ложки
Сметана - 4 ст. ложки
Борошно
Сіль
Зелень
Directions
1Сушені білі гриби промити, замочити у воді та варити до готовності. Відвар перелити в каструлю, довести до кипіння, гриби нарізати соломкою.
2У киплячий грибний відвар покласти нарізані соломкою моркву, петрушку та цибулю, дати закипіти, додати нашатковану свіжу капусту, нарізану брусочками картоплю і кип'ятити 10-15 хвилин.
3Покласти в суп відварені та нарізані гриби, підсмажене і розведене водою пшеничне борошно, нарізаний скибочками свіжий помідор, посолити, додати лавровий лист, зелень кропу та петрушки і дати покипіти 10-15 хвилин.