Щі з квасолею перші страви 16 Квітня, 2017 Блюда с фасолью (Семь поварят) Prep: 3 hrs Cook: 2 hrs Yields: 4 порції Ingredients Свинина - 250 г м'якоті Вода - 5 склянок Квасоля - 100 г Капуста квашена - 200 г Морква - 1 шт. Корінь петрушки - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 1 головка Томатна паста - 1 ст. ложка Олія - 2 ст. ложки Сметана - 0,5 склянки Цукор - 0,5 ч. ложки Лавровий лист - 1-2 шт. Перець чорний горошком Cіль Directions 1Квасолю замочити в холодній воді на 2-3 години. 2М'ясо разом з квасолею залити водою, довести до кипіння і, знявши піну, варити бульйон на слабкому вогні близько 1 години. 3Моркву, петрушку та цибулю дрібно нарізати й обсмажити на 1 ст. ложці олії. 4Капусту потушкувати із залишками олії, томатною пастою, цукром і 0,25 склянки води до м'якості. 5Готове м'ясо вийняти та розрізати на порції. 6У бульйон покласти капусту, обсмажені овочі, перець, лавровий лист, посолити, варити суп ще 5 хвилин. 7При подачі покласти в кожну тарілку шматочок м'яса, сметану та посипати рубаною зеленню. 00:00