Юшка середземноморська

  

1 Квітня, 2017

Блюда страсти (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Філе тріски або мерланга - 130 г

Креветки - 40 г

Кукурудза варена - 70 г

Бульйон рибний - 3 склянки

Вершки - 50 мл

Олія оливкова - 1 ч. ложка

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Цибуля ріпчаста - 1/3 шт.

Селера - 1 стебло

Часник рубаний - 1 ч. ложка

Перець чилі - 1/3 шт.

Борошно - 1 ч. ложка

Картопля - 75 г

Directions

1Розігріти оливкову олію та вершкове масло, додати нарізані цибулю, селеру та часник, спасерувати. Додати чилі та борошно. Помішуючи, смажити ще 1 хвилину.

2Влити рибний бульйон, потім додати нарізану кубиками картоплю. Довести до кипіння та варити 10 хвилин.

3Додати нарізану кубиками рибу і готувати ще 5-10 хвилин.

4Додати очищені креветки та солодку кукурудзу, посолити і поперчити. Влити вершки, перемішати.

5Подавати з гарячим хрустким хлібом.

00:00