Яблука з вишнею

  

20 Лютого, 2018

Витаминные заготовки (Семь поварят)

Яблоки и груши. Лучшие рецепты домашних заготовок

Ingredients

Яблука - 1 кг

Вишня - 500 г

Цукор - 600 г

Вода - 200 г

Directions

1ПЮРЕ З ВИШНІ: Ягоди, видаливши кісточки, бланшувати, потім протерти через сито.

2Цукор розчинити в киплячій воді, сироп охолодити.

3Яблука нарізати дольками, бланшувати 3-5 хвилин.

4Підготовлені яблука, вишневе пюре та цукровий сироп з'єднати, варити 25-30 хвилин на слабкому вогні.

5Готову масу розкласти в банки, герметично закупорити, перевернути догори дном, дати охолонути.

00:00