Яблука, запечені з родзинками та мигдалем
Яблука, запечені з родзинками та мигдалем

Яблука, запечені з родзинками та мигдалем

      

13 Липня, 2018

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яблука Ренет (Reinette) або Голден Делішес (Golden Delicious) - 700 г

Абрикоси консервовані - 80 г / ~ 0,25 склянки

Родзинки - 40 г / ~ 0,25 склянки пресованих

Мигдаль шматочками - 40 г / ~ 1/3 склянки

Цукор коричневий - 25 г / 2 ст. ложки

Directions

1Нагріти духовку до 325°F (160°C).

2Зробіть кільцевий надріз навколо кожного яблука кінчиком ножа, щоб воно не лопнуло в духовці. Вийняти серцевинку з насінням.

3У мисці перемішати родзинки з абрикосами і заповнити сумішшю кожне яблуко. Посипати коричневим цукром.

4Покласти яблука на деко, посипати зверху мигдалем і запікати ~ 15 хвилин.

00:00