Яйця, фаршировані кропом і каперсами закуски, страви з яєць 18 Вересня, 2016 Ingredients Яйця - 6 шт. Соус чилі - 2 ч. ложки Кріп (зелень рубана) - 1 ч. ложка Часник - 1 зубчик Каперси - 12 шт. Лосось солений - 12 скибочок Цибуля зелена Перець чорний мелений Сіль Directions 1У киплячій підсоленій воді варити яйця 12-15 хвилин і відразу охолодити під струменем холодної води. Очистити. Розрізати навпіл і дістати жовтки. 2Розтерти жовтки і змішати з соусом чилі, сіллю, перцем, кропом і рубаним часником. 3За допомогою кондитерського мішечка з фігурною насадкою наповнити цією масою половинки білків. 4Оформити каперсами, смужками лосося і зеленою цибулею. 00:00