Яйця фаршировані «Курчата»

  ,

18 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: 5 порцій

Ingredients

Яйця - 5 шт.

Авокадо стигле - 1 шт.

Перець болгарський червоного і жовтого кольорів

Зелень

Майонез

Сіль

Гвоздика або перець горошком

Directions

1Яйця розрізати вздовж на дві частини, жовтки вийняти і подрібнити.

2Авокадо почистити, видалити кісточку, м'якоть розім'яти виделкою.

3Зелень дрібно нарізати.

4Змішати жовтки, авокадо, зелень, трохи посолити. Додати майонез, перемішати.

5Масою нафарширувати половинки яєць і з'єднати їх.

6З червоного перцю вирізати (ножицями або ножем) гребінець і дзьобик, з жовтого - крильця та ​​хвостик. У розрізи вставити гребінець, дзьоб, хвостик і крила (крила можна «приклеїти» на крапельку майонезу). З гвоздики або перцю зробити очі.

Як фарш можна використовувати будь-яку начинку.

00:00