Яловича печінка тушкована страви з м'яса мультиварка 12 Грудня, 2016 50 000 избранных рецептов для мультиварки Prep: 10 mins Cook: 1 hr 20 mins Ingredients Яловича печінка - 800 г Цибуля - 2 шт. Лавровий лист - 2 шт. Олія - 2 ст. ложки Борошно пшеничне - 2 ст. ложки Вершки - 150 мл Вода - 500 мл Перець чорний мелений Сіль Directions 1Печінку промити й очистити від плівок, нарізати шматочками. Вимити й очистити овочі. Нарізати цибулю півкільцями. 2Налити в мультиварку олію, покласти печінку та цибулю. Включити режим «Випічка» на 15 хвилин. Періодично помішувати продукти. 3Додати пшеничну муку, перемішати й обсмажувати все ще 5 хвилин. 4У теплу воду додати чорний мелений перець, сіль, перемішати та влити в мультиварку. Включити режим «Тушкування» на 1 годину. 5За 10 хвилин до готовності додати до страви лавровий лист і перемішати. 00:00