м'ясо у соусі
м'ясо у соусі

Яловича печінка тушкована

    

12 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr 20 mins

Ingredients

Яловича печінка - 800 г

Цибуля - 2 шт.

Лавровий лист - 2 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Борошно пшеничне - 2 ст. ложки

Вершки - 150 мл

Вода - 500 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Печінку промити й очистити від плівок, нарізати шматочками. Вимити й очистити овочі. Нарізати цибулю півкільцями.

2Налити в мультиварку олію, покласти печінку та цибулю. Включити режим «Випічка» на 15 хвилин. Періодично помішувати продукти.

3Додати пшеничну муку, перемішати й обсмажувати все ще 5 хвилин.

4У теплу воду додати чорний мелений перець, сіль, перемішати та влити в мультиварку. Включити режим «Тушкування» на 1 годину.

5За 10 хвилин до готовності додати до страви лавровий лист і перемішати.

00:00