100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Яловичий язик - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Петрушка
Яблука - 5 шт.
Вино червоне - 0,5 ст. ложки
Сіль
Цукор
Лимон - цедра
Directions
1Язик добре промити, ошпарити окропом, помістити в каструлю, додати коріння, залити холодною водою так, щоб вона покривала язик на 3 пальці, і поставити на сильний вогонь. Коли вода закипить, зменшити вогонь і на невеликому вогні довести язик до готовності, посолити наприкінці варіння.
2З готового язику зняти шкіру, розрізати його на широкі тонкі скибки, тримаючи ніж навскіс, залити невеликою кількістю бульйону, в якому він варився, щоб скибочки не висохли.
3Язик перед подачею залити соусом, добре прогріти.
4СОУС: Яблука очистити від шкірки і насіння, розрізати на четвертинки, помістити в каструлю, влити половину склянки води і розварити до м'якості. Протерти яблука через друшляк, розвести червоним вином, покласти сіль і цукор за смаком, додати натерту лимонну цедру. Все це проварити.