Яловичий язик з яблучним соусом

    

12 Червня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Яловичий язик - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Петрушка

Яблука - 5 шт.

Вино червоне - 0,5 ст. ложки

Сіль

Цукор

Лимон - цедра

Directions

1Язик добре промити, ошпарити окропом, помістити в каструлю, додати коріння, залити холодною водою так, щоб вона покривала язик на 3 пальці, і поставити на сильний вогонь. Коли вода закипить, зменшити вогонь і на невеликому вогні довести язик до готовності, посолити наприкінці варіння.

2З готового язику зняти шкіру, розрізати його на широкі тонкі скибки, тримаючи ніж навскіс, залити невеликою кількістю бульйону, в якому він варився, щоб скибочки не висохли.

3Язик перед подачею залити соусом, добре прогріти.

4СОУС: Яблука очистити від шкірки і насіння, розрізати на четвертинки, помістити в каструлю, влити половину склянки води і розварити до м'якості. Протерти яблука через друшляк, розвести червоним вином, покласти сіль і цукор за смаком, додати натерту лимонну цедру. Все це проварити.

00:00