м'ясна страва
м'ясна страва

Яловичина з прянощами в червоному вині

    

29 Вересня, 2016

365 блюд для аэрогриля

  • Prep: 1 hr 40 mins
  • Cook: 30 mins

Ingredients

Яловичина на ребрі - 250 г

Олія оливкова - 40 мл

Вино червоне сухе - 250 г

Розмарин

Зелень петрушки

Directions

1Петрушку дрібно нарізати, частину покласти в миску, потім покласти сухий розмарин, шматок м'яса, посипати зеленню. Наполовину залити червоним вином і залишити м'ясо в маринаді на 1,5 години.

2Зелень прибрати, м'ясо змастити маслом, покласти в форму і 30 хвилин запікати в аерогрилі з обох сторін при високій швидкості і максимальній температурі.

00:00