м'ясна страва
м'ясна страва

Яловичина зі сливами

    

16 Вересня, 2016

365 блюд для аэрогриля

  • Prep: 40 mins
  • Cook: 1 hr 15 mins

Ingredients

Яловичина - 800 г філе

Сливи свіжі - 300 г

Апельсин - 1 шт.

Соус ткемалі - 100 мл

Вино червоне - 200 мл

Directions

1Апельсин і м'ясо нарізати невеликими шматочками.

2Апельсин залити вином і замочити м'ясо в цьому маринаді.

3М'ясо вийняти з маринаду, покласти в форму, додавши половинки слив. Тушкувати в аерогрилі 1 годину при середній швидкості і температурі 250°С.

4Після закінчення часу в м'ясо додати соус ткемалі і тушкувати ще 10-15 хвилин.

00:00