м'ясна страва
м'ясна страва

Яловичина тушкована з овочами

  ,   

7 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Яловичина - 150 г

Цибуля - 1 шт.

Томатна паста - 2 ст. ложки

Вода - 0,5 склянки

Баклажани - 1 шт.

Гриби свіжі - 100 г

Помідори - 1 шт.

Перець стручковий

Зелень петрушки

Лавровий лист - 1 шт.

Directions

1М'яке нежилисте м'ясо обсмажити до рум'яної скоринки, додати томатну пасту, воду, лавровий лист і під кришкою, на слабкому вогні, тушкувати до готовності.

2Потім розрізати м'ясо на 3 скибочки і в тому самому посуді засипати дрібно нашаткованою та обсмаженою цибулею, грибами, перцем і тушкувати 5-8 хвилин.

3Готове м'ясо покласти на блюдо, залити соусом з грибами та посипати рубаною зеленню.

4Баклажан і помідор нарізати кружальцями, обсмажити на олії та упереміш укласти біля м'яса як гарнір.

00:00