Яловичина у вині страви з м'яса мультиварка 30 Листопада, 2016 50 000 избранных рецептов для мультиварки Cook: 1 hr 15 mins Ingredients Яловичина - 400 г Томатна паста - 50 г Морква - 2 шт. Цибуля - 2 шт. Часник - 2 зубчики Перець болгарський червоний - 1 шт. Вино сухе червоне - 100 мл Перець Сіль Directions 1М'ясо нарізати невеликими шматочками й обсмажити на олії в режимі «Плов» 10 хвилин. 2Цибулю очистити, нарізати півкільцями. Моркву та болгарський перець нарізати кубиками. Додати підготовлені овочі, томатну пасту, вино та дрібно нарізаний часник до м'яса. Посолити, поперчити і включити режим «Тушкування» на 1 годину. 00:00