Яловичина фарширована

    

21 Вересня, 2017

Блюда фаршированные (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яловичина - 1,5 кг м'якоті

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир твердий - 50 г

Молоко - 2 ст. ложки

Яйця - 2 шт.

Сіль

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Перець солодкий - 1 червоний і 1 зелений

Directions

1Надрізати м'ясо збоку та розгорнути у вигляді книжки. Відбити. Посолити та поперчити.

2НАЧИНКА: Змішати яйця з молоком і сіллю, підсмажити омлет на 1 ст. ложці олії у вигляді тонкого млинця. Укласти омлет на м'ясо, покласти зверху широкі скибочки червоного перцю, потім скибочки сиру, закрити їх скибочками зеленого перцю. З'єднати краї вирізки, скріпити шпажками.

3Розтопити 2 ст. ложки масла в сковороді. Швидко обсмажити яловичину на сильному вогні, потім прогріти в духовці при 170°С 45 хвилин.

4Подавати, нарізавши скибочками.

00:00