Ясса сенегальська – маринована курка страви з птиці сенегальська кухня 4 Вересня, 2018 50 рецептов африканской кухни Ingredients Курка - 1 шт. Цибуля - 2 шт. Часник - 2 зубчики Лимони - 2 шт. Лавровий лист - 2 шт. Чебрець Сіль Перець чорний Жир для смаження Directions 1МАРИНАД: Змішати лимонний сік, нарізану скибочками ріпчасту цибулю, часник, лавровий лист, чебрець, сіль і перець. 2Курку розділити на порції, залити м'ясо маринадом і залишити на ніч. 3Вийняти курку з маринаду, обсушити й обсмажити з обох боків разом зі скибочками цибулі. 4Додати невелику кількість теплої води і тушкувати м'ясо до готовності. 5Потім вилити залишки маринаду в м'ясо та прокип'ятити ще 5 хвилин. 6Подавати з розсипчастим рисом. 00:00