Яєчня з креветками
Яєчня з креветками

Яєчня з креветками

  , , ,   ,

16 Квітня, 2018

Быстрый завтрак (Семь поварят)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Яйця - 12 шт.

Креветки очищені - 12 шт.

Печериці - 30‑50 г

Сметана - 2 склянки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Вино червоне - 2 ст. ложки

Зелень петрушки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Форми змастити маслом, посолити, поперчити та вилити по 2 яйця в кожну.

2Поставити в духовку та запікати 6‑8 хвилин. Вийняти, коли білки почнуть втрачати прозорість, а жовтки ще не затвердіють.

3Креветок з додаванням вершкового масла обсмажувати на сковороді 3 хвилини.

4Потім масло злити і додати вино. Випарувати його на сильному вогні, додати сметану. Посолити, поперчити і залишити на вогні до загусання.

5Гриби відварити та нарізати тонкими скибочками.

6Розкласти гриби разом із креветками по формах з яйцями.

7Оформити зеленню.

00:00