Ікра судака з картоплею

    

24 Листопада, 2016

365 рецептов вкусной русской кухни

Ingredients

Ікра судака неочищена - 600 г

Картопля - 6 шт.

Сіль - 1 ст. ложка

Цукор - 1 ч. ложка

Лимонний сік - 1 ч. ложка

Олія - 4 ст. ложки

Directions

1Ікру промити в плівці, залити теплою водою, видалити плівку, злити воду через сито. Додати сіль, цукор, лимонний сік і 1 ст. ложку олії. Убрати на 1 годину в холодильник.

2Відварити картоплю в мундирі. Очистити, нарізати кружальцями, посолити та підрум'янити з двох сторін в олії.

3Викласти картоплю на плоске блюдо, кожне кружальце густо намазати ікрою.

00:00