фрикадельки
фрикадельки

Їжачки м’ясні з вершково-томатним соусом

    

12 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

М'ясо - 500 г фаршу

Рис - 200 г

Вершки - 200 мл

Яйця - 1 шт.

Петрушка - 1 пучок

Олія - 2 ст. ложки

Томатна паста - 1 ст. ложка

Вода - 450 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Промити рис і варити його в 350 мл води в мультиварці в режимі «Каша» 15 хвилин.

2Остиглий рис змішати з м'ясним фаршем, яйцем, чорним меленим перцем і сіллю. Сформувати з фаршу тефтелі.

3Налити в мультиварку олію і викласти тефтелі. Обсмажувати їх з двох сторін в режимі «Випічка» по 10 хвилин.

4Розвести водою рештки томатної пасти та вершки, влити соус в мультиварку. Промиту петрушку дрібно порубати та посипати нею м'ясні їжачки. Включити мультиварку в режимі «Тушкування» на 10 хвилин.

00:00