Шакшука баварська - картопля в гострому томатному соусі з яйцями
Шакшука баварська - картопля в гострому томатному соусі з яйцями

Шакшука баварська – картопля в гострому томатному соусі з яйцями

  , ,   

Червень 23, 2019

I Like Blogs. Лучшие блоги о еде (Burda рецепты) 2016 №1

Ingredients

Картопля - 500 г

Томати - 2 банки

Цибуля - 1 шт. / 50 г

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Яйця - 4 шт.

Розмарин - 1 гілочка

Моцарела - 125 г

Сіль

Перець чорний мелений

Перець каєнський - 1 щіпка

Кориця - 1 щіпка (за бажання)

Directions

1Картоплю очистити, нарізати шматочками завширшки 1 см. У великій сковороді розігріти 2 ст. ложки оливкової олії та обсмажувати картоплю до скоринки на сильному вогні 5‑7 хвилин.

2В іншій сковороді розігріти 1 ст. ложку оливкової олії, обсмажувати цибулю 2‑3 хвилини.

3Додати томати (у помідори можна додати невелику дрібку кориці), сіль, перець, розмарин, каєнський перець. Тушкувати соус 10 хвилин.

4Соус додати до картоплі і тушкувати разом до готовності картоплі.

5Розбити поверх картоплі яйця, викласти нарізану моцарелу, смажити під кришкою на середньому вогні до готовності яєць, близько 7‑8 хвилин.

6Подавати сніданок гарячим, поставивши на стіл прямо в сковороді.

00:00