Соус із помідорів
Соус із помідорів

Соус томатний (французький)

    

Квітень 24, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

  • Yields: 1,2 л соусу

Ingredients

Помідори свіжі або консервовані - 3 кг

Олія - 6 ст. ложок або

Масло вершкове - 75 г

Перець чорний мелений - 1 щіпка

Петрушка - 1 гілочка

Часник - 0,5 зубчика

Directions

1Розрізати томати навпіл, видалити насіння та покласти в сковороду разом із маслом або олією, приправами та зеленню. Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 30‑35 хвилин.

2Процідити крізь тонке сито. Залити невеликою кількістю розтопленого вершкового масла та зберігати, доки не знадобиться.

00:00