млинці
млинці

Млинці пісні

    

28 Вересня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Этюды о питании

Ingredients

Борошно гречане - 4 склянки

Молоко - 4,5 склянки

Дріжджі - 20‑25 г

Сіль

Олія

Directions

1В емальовану каструлю влити 0,5 склянки теплого молока, розвести в ньому дріжджі. Додати ще 1,5 склянки молока. Поступово при безперервному помішуванні всипати в каструлю з молоком 2 склянки борошна, добре розмішати, щоб не було грудочок, накрити рушником, поставити в тепле місце.

2Коли тісто підійде, збільшиться в об'ємі в 2-3 рази, додати решту борошна, молоко, сіль і знову поставити в тепле місце.

3Після того як тісто знову підійде, можна починати пекти млинці. При цьому зачерпувати тісто з каструлі потрібно дуже обережно, щоб не дати тісту осісти. Від цього залежить пухкість, розсипчастість млинців.

4Сковороду змастити чайною ложкою олії та пекти млинці.

00:00