японський омлет з куркою та грибами (ояко домбурі)
японський омлет з куркою та грибами (ояко домбурі)

Омлет з куркою (ояко домбурі)

  , ,   

16 Грудня, 2018

50 рецептов японской кухни

Ingredients

Курка - 300 г філе

Яйця - 4 шт.

Гриби сушені - 4 шт. великих

Цибуля - 1 шт.

Рис варений - 5 склянок

ДЛЯ СОУСУ:

Вода - 0,25 склянки

Соєвий соус - 4 ст. ложки

Вино десертне - 3 ст. ложки

Цукор - 1 ст. ложка

Зелень (за бажання)

Directions

1Добре промити та розмочити гриби в теплій воді, видалити тверді шматочки і покришити.

2Нарізати куряче м'ясо тонкими скибочками.

3Нарізати цибулю тонкими кільцями. Вимити та нарізати зелень.

4У глибокій сковороді приготувати соус і закласти туди м'ясо, гриби, цибулю та зелень. Готувати на середньому вогні кілька хвилин, доки курка не буде готова, а цибуля не стане м'якою.

5Збити в невеликому посуді яйця, залити ними курку, закрити сковороду кришкою і тушкувати на повільному вогні 1‑2 хвилини.

6На блюдо викласти рис, зверху покласти готове м'ясо, посипати зеленню, полити соусом зі сковороди.

00:00