Шашлик із судака
Шашлик із судака

Шашлик із судака

    ,

13 Січня, 2019

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Судак - 800 г філе

Сало свіже або солоне - 400 г

Лимон

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Філе судака нарізати шматочками по 40‑50 г, посолити, посипати чорним меленим перцем і дати трохи постояти.

2Підготувати смужки з сала, нарізані так, щоб шматки судака можна було б повністю загорнути у смужку сала. Якщо сало солоне, шматочки риби потрібно менше солити або не солити взагалі.

3Загорнути шматочки риби у смужки сала рулетиком, скріпити дерев'яними шпильками, нанизати на шампури.

4Запекти шашлик над розжареним вугіллям до готовності. У процесі запікання шматочки риби трохи збризкувати лимонним соком.

5Подавати на блюді в гарячому вигляді. На гарнір - картопляне пюре та свіжі овочі.

00:00