Ватрушка картопляна з овочами
Ватрушка картопляна з овочами

Ватрушка картопляна з овочами

  ,   

Липень 2, 2019

300 рецептов. Блюда из духовки

  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Картопля - 1 кг

Цвітна капуста - 200 г

Горошок зелений - 3 ст. ложки

Морква - 3 шт.

Олія - 1 ст. ложка

Сир тертий - 4‑5 ст. ложок

Яйця - 2 шт. (1 сире + 1 варене)

Сіль

ДЛЯ МОЛОЧНОГО СОУСУ:

Борошно - 1 ст. ложка

Молоко - 1,5 склянки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Сіль

Directions

1СОУС: Борошно трохи підсмажити на вершковому маслі та розвести гарячим молоком, вливаючи його поступово. Соус поварити, безперервно помішуючи, 10 хвилин і посолити.

2Відварену гарячу картоплю протерти, додати 1 яйце, ретельно перемішати.

3З картопляної маси зробити коржики та покласти на змащене олією деко.

4Цвітну капусту очистити, промити в підсоленій воді, відварити і розібрати на маленькі суцвіття.

5Моркву нарізати невеликими шматочками та припустити в молоці.

6Консервований зелений горошок прогріти і злити рідину.

7Овочі перемішати, додавши рубане яйце.

8У картопляних коржиках зробити поглиблення, заповнити їх овочами, залити молочним соусом і посипати сиром.

9Запікати в духовці.

00:00