Пиріг з малиною (горіхове тісто)
Пиріг з малиною (горіхове тісто)

Пиріг з малиною (горіхове тісто)

  ,   

5 Лютого, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 40 mins
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

Малина свіжа або свіжоморожена - 300 г

Борошно - 200 г

Фундук - 50 г

Масло вершкове - 50 г

Цукор - 150 г

Яйця - 2 шт.

Вершки 15‑20% - 250 мл

Розпушувач - 1 ч. ложка

Сіль - 0,25 ч. ложки

Directions

1Збити вершкове масло кімнатної температури з 75 г цукру в пишну масу.

2Відокремити білки від жовтків. З'єднати жовтки з масляною сумішшю, додати вершки, ще раз перемішати.

3Просіяти борошно з розпушувачем і сіллю. Подрібнити горіхи за допомогою блендера в борошно. Додати в масляну суміш просіяне борошно та подрібнені горіхи.

4Збити білки з дрібкою солі до м'яких піків. Додати цукор, продовжуючи збивати на середній швидкості.

5Акуратно змішати білки з тістом, здійснюючи рухи лопаткою в одному напрямку.

6Викласти у форму тісто, зверху - малину. Випікати в розігрітій до 180°С духовці 40 хвилин.

00:00