Пиріг млинчастий по-угорськи млинці, оладки, сирники, пироги угорська кухня духовка 22 Жовтня, 2016 Домашние блины (50 самых лучших рецептов) Ingredients Борошно - 50 г Цукор - 50 г Масло - 50 г Яйця - 5 шт. Молоко - 1,5 склянки Цукрова пудра - 2 ст. ложки Ванільний цукор - 0,5 пакетика Лимон - 1 шт. (цедра) Directions 1Розтерти в піну вершкове масло з жовтками, поступово змішати з цукром, борошном, молоком, збитими в піну білками. 2Налити тісто в розігріту, змащену маслом сковороду шаром в мізинець і трохи припекти (зверху млинець має залишатися майже рідким). 3Перекласти його в каструлю і посипати цукровою пудрою, ваніліном і цедрою лимона. 4Скласти таким чином всі млинці один на одного. Верхній млинець посипати не треба. 5Запікати в духовці 20 хвилин, при подачі нарізати на шматочки. 00:00