1Сильно збити яйця сіллю, додати цукор, 1,5 склянки молока, натерту лимонну цедру і борошно. Все це добре розмішати і розвести 2 склянками молока, вливаючи його поступово. Якщо тісто буде дуже рідким, додати трохи борошна, якщо густим, то молока.
2На маленьку сковороду покласти трохи олії і випікати по обидва боки тонкі млинці.
3КРЕМ: Жовтки розтерти до білого кольору з цукром, додати свіжу густу сметану, ретельно розмішати.
4Каструлю або форму змастити маслом, посипати сухарями, на дно покласти млинець, потім - шар крему - і так чергувати, поки каструля не закінчиться.
5Зверху накрити млинцем, поставити в помірно нагріту духовку хвилин на 20, щоб крем спікся.